Előfizetői tartalom

Megtudtuk: eddig a "kispénzűek" fizettek az államadósság ellen

Eddig 37 millió forint felett fizettek be az áprilisban életre hívott Összefogás az Államadósság Ellen Alapba, ez az összeg 340 önkéntes hozzájárulótól (magánszemélytől és vállalkozástól) érkezett - tudta meg a Portfolio.hu Horváth Tihamértól. Az Alap irányító testületének leendő elnöke lapunknak azt is elárulta, hogy a testület alakuló ülését a következő napokban tartják meg. A végleges időpont attól is függ, hogy Eperjes Károly elfoglaltságai ezt hogyan engedik meg, miután - Horváth Tihamér tájékoztatása szerint - a színészt kérték fel az irányító testület harmadik tagjának, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárának helyére.

Új összetételű testület "Még nem állt fel az áprilisban létrehozott Összefogás az Államadósság Ellen Alap háromfős irányító testülete, az alakuló ülés várhatóan a hét második felében, vagy a jövő hét elején fog megtörténni, ahol elfogadjuk a munkarendünket" - nyilatkozta Horváth Tihamér, az Összefogás az Államadósság Ellen Alap leendő irányító testületének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés