Előfizetői tartalom

Megszólalt az IMF: nem várunk el több megszorítást

Portfolio
Nem várunk el több költségvetési kiigazítást annál, mint amit a kormány már jelenleg is tervez, nincsenek további megszorító intézkedéssel kapcsolatos javaslataink - fogalmazott a Bloomberg hírügynökségnek Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) magyarországi képviselője. Hozzátette ugyanakkor, hogy véleményük szerint a szükséges kiigazítást sokkal kiegyensúlyozottabb intézkedésekkel kellene elérni és általában véve olyan lépéseket látnának szívesen, amelyek segítik a gazdasági növekedést.

Nem megszorítást várnak el Kiegyensúlyozottabb és nem megszorító intézkedéseket vár el a magyar kormánytól a Nemzetközi Valutaalap a költségvetés egyensúlyának helyreállítása érdekében. Nem vár el több kiigazítást, mint amit a kormány már betervezett - derült ki Iryna Ivaschenko hírügynökségnek küldött válaszából. Olyan lépéseket szeretnénk látni, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés