Óriási dugó van az M1-es autópályán
Gazdaság

Óriási dugó van az M1-es autópályán

Portfolio
Az M1-es autópályán, a komáromi csomópont közelében, a Budapest felé vezető oldalon, a 71-es és a 81-es km között terelést építenek ki, a külső sávot lezárták. A torlódás meghaladta a 6 km-t - írja az

Ezen kívül bőven akadnak balesetek is, amelyek miatt torlódhatnak az autósok:

  • A 47-es főúton, Orosháza térségében, egy személygépjármű lesodródott az útról. A 163-as km-nél, félpályán halad a forgalom.
  • Az 55-ös főúton, Bátaszék térségében, két személygépjármű összeütközött. A 120-as km-nél, félpályás forgalomkorlátozás mellett, váltakozó irányban halad a forgalom.
  • A 82-es főúton, Kardosrét közelében, egy személygépjármű és egy motorgépjármű összeütközött. A 28-as km-nél, a forgalmat megállították.

Vannak terelések is

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse térségében, a 68-as és a 74-es km között új terelést építettek ki. Mindkét irányban lezárták a belső sávot, a forgalom sávelhúzással a külső- és leállósávon halad.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya irányába, 20.00 órától vasárnap hajnali 5.00 óráig portáltáblát cserélnek, a 70-es km-nél lévő Fóti csomópontban illetve a 69-es km-nél lévő M3-as autópálya csomópontban. A munkavégzés miatt, mindkét csomópont között a kollektor ágat lezárták. A lezárás során a Fóti csomópontban a fel és lehajtás nem lehetséges az M3-as autópályára pedig nem lehet ráhajtani.

Az M6-os autópályán Dunaújváros térségében burkolat-felújtás kezdődött. A 63-as és a 67-es km között a Pécs felé tartókat a belső sávra terelik. A külső és a leálló sáv zárása miatt a 62-es főúti, Dunaújváros-Észak csomópontot is lezárták, ott sem le- sem felhajtani nem lehet. A javasolt terelőutakat a megelőző és a követő csomóponton keresztül jelölték ki, vagyis a 61-es km-nél a Kulcs/Rácalmás csomópont, illetve a 71-es km-nél a Dunaújváros-centrum csomópont használható.

Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon burkolatfelújítási munkák folynak. A terelést átépítették, már a bal pályán folytatódik az aszfaltozás. A 117-es és a 126-os km között a főváros felé tartó sávokat lezárták, a forgalmat a Letenye felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

Az M7-esen a Letenye felé vezető oldalon, Becsehely térségében, a 220-as és a 230-as km közötti szakaszt megnyitották! Ezzel egyidőben a 224-es km-nél lévő Becsehely csomópont le és felhajtó ága járható vált. A főváros irányába, a 230-as és a 220-as km közötti szakaszt lezárták, a Becsehely csomópont le és felhajtó ága is zárva van.

Címlapkép forrása: Shutterstock

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tiencsin, kína, város