Előfizetői tartalom

Rimánkodik a kormány, hogy az ellenzék is támogassa a brókertörvényt

Portfolio
Ellenzéki szavazatokra is szükség van ahhoz, hogy elfogadhassa a parlament azt a pénzügyi törvényjavaslat csomagot, amely a felügyeleti jogosítványokat a befektetési cégek megfelelő ellenőrzése érdekében szigorítja. Bizonyos módosító javaslatok hatálybalépéséhez ugyanis a képviselők 2/3-ának igen szavazata szükséges - tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium.

A közlemény szerint:A pénzügyi közvetítő rendszeres törvényjavaslatot azért nyújtotta be a kormány, hogy megerősítse a pénzügyi fogyasztóvédelmet, és hogy biztosítsa a pénzügyi közvetítőrendszer intézményeinek hatékonyabb és biztonságosabb működését. A módosítás egyik kiemelt eleme az, hogy a jegybank a jövőben rövidebb időközönként tarthasson vizsgálatokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés