Előfizetői tartalom

Visszaerősödött a forint, beborult külföldön az ég

Portfolio
Az év eleji kitörõ részvénypiaci optimizmus korrekciójának jelei mutatkoznak a nemzetközi részvénypiacokon, ami a devizapiacokon egyelõre nem okozott intenzív kockázatkerülõ hangulatot. A forint azonban mégis gyengülni kezdett reggel, amelyben most egy magyar tényezõnek, a meglepõen rossz novemberi ipari termelési adatnak lehet lényeges szerepe. Kora délutánra az euró jegyzései még a tegnapinál is magasabb szintre, 293 közelébe lendültek, de végül lepattantak errõl a szintrõl a forinterõsödés irányába. Mindez amellett alakult ki, hogy közben külföldön egyre borongósabbá vált a részvénypiaci hangulat.

2013. január 08. 16:54 Megosztás 292 felett ragadt az euró A nap végére borongósabbá vált külpiaci hangulat megakadályozta, hogy a forint érdemben visszaerõsödjön, így az euróval szembeni jegyzések a 292-es szint felett ragadtak kissé, míg a dollár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés