Előfizetői tartalom

Újra erősödött a forint, nincs pánik Egyiptom miatt

Portfolio
A reggel enyhén borongós európai kereskedést fokozatosan óvatos optimizmus váltotta fel, noha az egyiptomi fejlemények kimenetele továbbra is meglehetősen bizonytalan, a görög államadósság átütemezésével kapcsolatos hírek közül a befektetők pedig egyelőre arra figyelnek, ami az állam könnyebbé váló adósságtörlesztéséről szól.

Bár hétfőn délután újra több tízezre tömeg gyülekezett Egyiptom főterén az államfő lemondását követelve, miközben a tankok is a környéken állomásoznak, a "puskaporos" levegő mellett a nemzetközi pénz- és tőkepiacok viszonylag nyugodtan reagálnak a politikai feszültségre. A kereskedelmi szempontból rendkívül fontos Szuezi-csatornán egyelőre zavartalan a forgalom, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés