FONTOS Indul a roham az otthonfelújítási milliókért: 10 dolog, amire nagyon figyelj!
 
Előfizetői tartalom

Egyhavi mélypont közelében várakozott ma a forint

Portfolio
Tegnap este óta újra borongósabbá vált a nemzetközi befektetõi hangulat, ami ma sem oldódott fel teljes mértékben. Ez eleve gyengülési nyomás alatt tartotta ma a forintot, ami miatt ma újra tesztelte a magyar fizetőeszköz az egyhavi mélypontját az euróval szemben. Innen az erősödés irányába nem tudott érdemben eltávolodni, amelyben szerepet játszhat, hogy a magyar EU/IMF-ügy tovább húzódhat a levélváltások miatt, illetve az is, hogy a kormány megemelheti a jövõ évi államháztartási hiánycélt, hogy ezzel is csökkentse azt a nagy költségvetési kiigazítási kötelezettségét, amelyet meg kell(ene) tennie.

2012. október 03. 17:48 Megosztás Egyhavi mélypont közelében várakozott ma a forint Egész nap nem tudott a 286-os szintről eltávolodni a forint az euróval szemben az erősödés irányába, noha reggel óta némileg oldódott a feszültség a nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés