Előfizetői tartalom

Nyugodtan zárta a forint az izgalmas hónapot

Portfolio
Csekély mozgásokat mutatott ma a forint euróval szembeni árfolyama amellett is, hogy a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon hullámzó kereskedést láthattunk az újra működő amerikai piacok mellett. A nap második felében a Görögország sorsával kapcsolatos bizonytalanság (is) hangulatromlás okozott, de erre nem reagált a forint, ahogy az összességében gyenge magyar kötvényaukciós eredményekre sem.

Kapcsolódó cikkünk2012.10.31Mélyebb recesszió, 200% felé araszoló államadósság GörögországbanEgész nap a 283-284 közötti szűk sávban hullámzott a forint euróval szembeni árfolyama a bankközi piacon, azaz a keddi újabb kamatvágás mellett is erősebb szinteken maradt, mint a hétfőn 285,5 körül kialakult háromhetes forintmélypont.Azzal, hogy 283,5 körül "zárta" az izgalmas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés