Előfizetői tartalom

Felkavarták a forintpiacot az amerikai adatok

Portfolio
Míg a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon tegnap este óta fokozott kockázatkerülés mutatkozott a Fed-jegyzõkönyv üzenetei, illetve a profitrealizáló magatartás hatására, addig ez a forintot csak délelõtt kezdte el gyengíteni a régiós devizákkal együtt. Az euró jegyzései 291,5-rõl 293-ig ugrottak, majd kis korrekció látszott a nap további részében. A forint gyengülésében az a ma reggeli hír is szerepet játszhatott, miszerint az új magyar jegybanki vezetés rendkívül olcsó hitelekkel árasztaná el a bankrendszert. A mai amerikai adatdömping elsõ fele nem okozott nagyobb kilengéseket a piacokon, de a délután négy órási már igen és ez a forintpiacot is felkavarta.

2013. február 21. 16:27 Megosztás Felkavarták a forintpiacot az amerikai adatok Hirtelen irányváltások jellemzik a délután második felét a bankközi forintpiacon, hiszen az euró jegyzései 291,5 körülig estek, majd csaknem 293-ig visszaugrottak. Közben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés