Előfizetői tartalom

Nap végén hajrázott a forint

Portfolio
Szerdán csak átmeneti volt a forint gyengülése az öthetes csúcsot jelentõ 296,5-rõl 298 fölé az euróval szemben, mert nap végén újra csúcsközelben járt a magyar fizetõeszköz. Ma újabb gyengülési hullám bontakozott ki, amelynek nyomán a jegyzések ismét 298 körülig kapaszkodtak, de nap végére újra belehúzott a forint. Közben a nemzetközi befektetõi hangulat továbbra is igen jó maradt, igaz a tegnapi nagy mozgások részleges korrekciója látszott délután átmenetileg a piacokon. A forint gyengülése mögött technikai tényezõk, illetve a magyar jegybanktól várt további kamatcsökkentések vonzerõt gyengítõ hatásai állhatnak leginkább.

2013. április 11. 17:25 Megosztás Nap végén hajrázott a forint Az amerikai részvénypiacok fél négyes nyitása után nemsokkal irányváltás következett be a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon, az addigi óvatosabb hozzáállás után újra a kockázatkeresés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés