Előfizetői tartalom

Kis forintgyengülés mellett intenzív hozamemelkedés

Portfolio
Másfél hónapos csúcsa közelében kezdte a mai napot a forint az euróval szemben 278 körül, majd a délelõtti Matolcsy-bejelentés bizalom- és növekedésrontó hatása miatt mérsékelt gyengülést mutatott. Mivel közben a külpiaci befektetõi hangulat fokozatosan javult, a forint is újra erõre tudott kapni, igaz a nap hátralévõ részében kis kilengéseket mutatott a 278,5-279-es szint közelében. Az állampapírok másodpiacán azonban intenzív hozamemelkedés következett be több napos meredek hozamesés után.

2012. október 17. 17:15 Megosztás 279 körül ragadt az euró A délelõtti hullámszerû forintgyengülés után a nap hátralévõ részében már nem volt lényeges forintmozgás: az euróval szembeni jegyzések a 279-es szint közvetlen közelében ingadoztak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés