FONTOS Amerikába utazik Orbán Viktor
 
Előfizetői tartalom

Már 295 forint közelében az euró

Portfolio
A pénteken is megjárt 294-es szint felett mozogtak ma reggel az euróval szembeni forintjegyzések, azaz háromhetes mélyponton kezdte a hetet a forint, de délhez közeledve erõsödni kezdett, ahogy egyre jobb lett külföldön a piaci hangulat. Kora délután már egyértelmû optimizmus uralkodott külföldön, ez pedig a forintot tovább erősítette. Késő délután elkezdtek megjelenni az olasz választási eredmények, a kép azonban nem egyértelmû. Először a piacok megkönnyebbültek, majd homlokegyenest megfordultak, miután kiderült, többséget szerezhet a Silvio Berlusconi mögött álló politikai tömörülés a szenátusban.

2013. február 25. 22:55 Megosztás 295 közelében megint Az esti órákban eladói hullám érte el a forint piacát, miután a nemzetközi piacokon is a negatív hangulat uralkodott. Az euróval szembeni jegyzések újra megközelítették a 295-ös szintet. Ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés