Előfizetői tartalom

Ma is lemaradt a forint - Holnap még nem lép az EKB

Portfolio
A keddi kereskedésben - a régiós devizáktól eltérõen - újra látványos gyengülést mutatott a forint a fõbb devizákkal szemben és ma csak átmeneti erõsödésre volt képes. Késõ délután ugyanis újra 297 körül járt az euró jegyzése a bankközi piacon. Ezzel elmondható, hogy tegnap után ma is kilógott a régiós devizapiaci tendenciák közül a forint. Délután elterjedt a piacon, hogy az EKB holnap (még) nem vág kamatot, ami erõsítette kicsit az eurót a fõbb devizákkal, illetve a forinttal szemben. A forintalapú állampapírok másodpiacán egyébként ma mérsékelt hozamemelkedés mutatkozott.

2013. november 06. 16:37 Megosztás 297 körül az euró - Holnap még nem lép az EKB A napközbeni óvatos forinterõsödés után késõ délután újra gyengülés látszott, amelyet az is kiválthatott, hogy lefordultak lokális csúcsaikról a vezetõ részvényindexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés