Előfizetői tartalom

Kilenc havi csúcson kezd a forint!

Portfolio
Határozott erősödéssel kezdte a hetet a forint az euróval szemben a bankközi piacon, noha a nemzetközi piaci folyamatokban nem látszik jelentősebb elmozdulás, igaz a cseh korona és a lengyel zloty is lendületbe jött hétfő reggel. A forint 268-ig erősödött az euróval szemben, így múlt hét után most újabb kilenc hónapos csúcsot állított fel. A svájci frankkal szemben új három hónapos csúcsról beszélhetünk.

Az amerikai részvénypiacok a pénteki, inkább csalódást keltő munkaerőpiaci adatok hatására sem tudtak esni, nap végére csúcson zártak, azaz továbbra is meglehetősen erős a részvénypiac. Ez a kockázati étvágyat világszerte támogatja, amelyet ráadásul az is fokozhat, hogy Egyiptomban a fejlemények egyfajta rendezett hatalomátadás irányába mutatnak.Kapcsolódó cikkünk2011.02.07...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés