Előfizetői tartalom

Kifulladt a forint, 297-nél az euró

Portfolio
A csütörtöki intenzív forinterősödés ma reggel visszafordult a vártnál gyengébb kínai GDP-adat enyhe nemzetközi hangulatrontó hatása nyomán, illetve azzal összefüggésben, hogy az EKB továbbra is kritikát fogalmazott meg a magyar jegybanktörvénnyel kapcsolatban, és zajlik a nyilatkozatháború Brüsszel és Budapest között a hitelkérelem előfeltételeiről. Mindez tovább csökkenti egy gyors hitelmegállapodás esélyét, ami a befektetőket elkedvetlenítheti.

Kapcsolódó cikkünk2012.04.13Orbán: a politikai feltételek zsarolásként értelmezhetők2012.04.11Brüsszelből üzenik a kormánynak: világosak az előfeltételek (2.)2012.04.11Mégis ismeri az előfeltételeket a kormány? Tegnap a határozottan javuló nemzetközi befektetői hangulat mellett a forint is lendületbe jött, az euróval szembeni jegyzések 298-ról 295,5-ig süllyedtek estére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés