Előfizetői tartalom

Háromhetes mélypontra lökték a forintot Draghi szavaira

Portfolio
Az elmúlt napokban látott eurómenetelés látványosan megtorpant tegnap többek között a dollárral és a svájci frankkal szemben, de ma újrainduló euróerõsödést láttunk a jó befektetõi hangulatban. Utóbbi jeleként a német DAX-index másfél éves csúcsra, 7500 pont fölé emelkedett, ezzel kitört egy fontos kereskedési sávból. A jó külföldi hangulatot ma már a forint is megérezte, igaz most is csak átmenetileg. Délután ugyanis háromhetes mélypontra ért 284 körül az euróval szemben, miközben Mario Draghi EKB-elnök a kamatdöntési sajtótájékoztatót elkezdte.

2012. december 06. 14:57 Megosztás Megbillent az euró a vita elismerésére Nagy vita volt a mai kormányzótanácsi ülésen a kamatláb tartása ügyében - ismerte el a mai EKB sajtótájékoztatón Draghi, amelynek hírére megbillent az euró a főbb devizákkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés