Előfizetői tartalom

A legnagyobb vesztes volt a forint az ünnepek alatt

Portfolio
Néhány nemzetközi piacon zajlik a kereskedés, és ez most nem jön jól a forintnak. A hazai fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama hétfő estére a 293-as szint fölé került, és itt folytatja kedden is. Ez féléves mélypontot jelent, és a legrosszabb teljesítmény a feltörekvő piaci devizák között. A befektetők idegesek az amerikai költségvetési szakadék miatt.

Kapcsolódó cikkünk2012.12.24Patthelyzet Amerikában - Zuhanás jön a piacokon?December 24-én több piacon is rövidített kereskedést bonyolítottak le, december 25-én pedig a japán piacokon is kereskedtek. A hétfői rövidített kereskedésben többnyire veszteséget szenvedtek el a főbb európai tőzsdék, Ázsiában viszont már emelkedtek a részvényindexek. A kereskedés tehát nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés