Előfizetői tartalom

Újra falnak ütközött a forint

Portfolio
Az elmúlt hetekben megfigyelt szárnyalás a kockázatosabb eszközosztályokban tegnap komoly sérülést szenvedett, ma azonban újra egyértelmûen javult a globális begfektetõi légkör, mivel sokan a korrekciót inkább vételi jelként értékelhették. A vezetõ részvényindexek mérsékelt emelkedése és az euró újbóli erõsödése a fõbb devizákkal szemben kellõen jó légkört teremtett a forintnak is, hogy egyre inkább lendületbe jöjjön. Délutánra visszaerõsödött azon szint közelébe (291,5), amelyen pénteken többször sem tudott lefelé átjutni az euróval szemben. Ez ma sem sikerült neki, azaz újra falnak ütközött.

2013. február 05. 16:13 Megosztás Nap végére lendületbe jött a forint Az amerikai részvénypiaci nyitásra kerekedett viszonylagos optimizmus hatására napi csúcsra erõsödött a forint az euróval szemben 291,5 közelében, igaz a vártnál gyengébb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés