Előfizetői tartalom

Megszédült a forint az EKB felőli hírre

Portfolio
A reggeli stabil kezdés után kis forintgyengülés következett be, de ez elég volt ahhoz, hogy egyhetes forintmélypontról beszélhessünk az euróval szemben az MNB kamatdöntése elõtti órákban. Aztán a vártnak megfelelõ döntés után idõvel erõre kapott a forint az egyébként is javuló külsõ hangulatban. Ebben persze annak is szerepe lehet, hogy meggyõzõ többség volt a monetáris tanács tagjai között a tartási döntés mellett. Nap végén érkezett a negatív EKB-vélemény a magyar pénzügyi tranzakciós adóról, ami újabb egyhetes mélypontra küldte a magyar fizetõeszközt.

2012. július 24. 20:50 Megosztás Nem lepte meg az elemzőket az EKB Nem volt meglepő az Európai Központi Bank (EKB) véleménye a tranzakciós illetékről - mondták egybehangzóan az MTI által megkérdezett elemzők kedden. Úgy vélték: az EKB véleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés