Előfizetői tartalom

Először az unió feltételeit kell teljesítenünk

Portfolio
Rétvári Bence államtitkár szerint az EU-s kérdésekben közelednek az álláspontok, ami pozitív hír, de nem akkora kaliberű információ, hogy erre a forint erősödjön - írja devizapiaci kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank treasury sales munkatársa, aki arra is rámutat, hogy először az unió kondícióit kell teljesítenünk, hogy utána az IMF-el egyeztethessünk.

EUR/HUF (293,50 - 297,00): 296-ról indul a mai kereskedés, bő egy hete még öt forinttal lejjebb jegyezték az EUR/HUF árfolyamát, de azóta sok minden történt. A FED jegyzőkönyve alapján csökken az újabb amerikai mesterséges gazdaságösztönzés, a spanyolok felett egyre sűrűsödnek a sötét felhők, itthon pedig nincs érdemi információ arról, hogy mikor lesz hivatalos tárgyalás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés