Előfizetői tartalom

Délután kapcsolt rá a forint

Portfolio
A miniszterelnök parlamenti felszólalás alatt a forint 50 fillérrel erősödött majd gyengült az euróval szemben, így a beszéd végén ugyanott járt, mint az elején. Amint beszámoltunk róla: Orbán Viktor elmagyarázta az EU/IMF-megállapodás szükségességét. Határozott irány a kora esti órákban kezdett kibontakozni.Fontosabb részletek Amint délelõtt közzétett vélemény cikkünkben rámutattunk: az elmúlt napok nyilatkozatainak egyik olvasata, hogy a kormány kommunikációs szinten kezdi elõkészíteni az EU/IMF-megállapodást. Orbán hétfõi beszéde ezt az olvasatot látszik alátámasztani, így délutánra erõsödött a forint.

2012. szeptember 10. 17:08 Megosztás Lendületet vett a forint 5 óra környékén újabb erősödési hullám érte el a forint piacát: az euróval szembeni jegyzések a 285-ös szint alá süllyedtek, a kurzus a 284,30-as szinten is járt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés