Előfizetői tartalom

Visszatáncolt a kéthetes mélypontról a forint

Portfolio
Az éjszakai eurócsoport ülés a hajnali órák óta tovább romló nemzetközi befektetõi hangulatot okozott, noha nagy meglepetés nem következett be a pénzügyminiszterek Görögországgal kapcsolatos álláspontjában. A forint kéthetes mélypontra bukott reggel az euróval szemben, amelyben a görög aggodalmak mellett az is szerepet játszhatott, hogy újabb interjúban jelezte a monetáris tanács két külsõ tagja: folytatódhat a kamatcsökkentési sorozat. Délelőtt aztán fordulat jelei látszottak a külpiaci hangulatban, ami a forintot is erősíteni tudta a kéthetes mélypontról.

2012. november 13. 10:14 Megosztás Visszatáncolt a kéthetes mélypontról a forint A reggeli borongós nemzetközi befektetõi hangulat valamelyest oldódott délelõttre, ez pedig segített a forintnak is erõsödni a kéthetes mélypotról. Az euróval szembeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés