Előfizetői tartalom

301-ig gyengült a forint nap végére

Portfolio
A keddi MNB-kamatdöntés bejelentése utáni 24 órában meglehetõsen kis mozgások voltak a bankközi forintpiacon az euróval szemben, noha külföldön intenzív nagy változásokat, illetve egyre erõsebb kockázatvállalási étvágyat láttunk. A forint egésezn szerda délutánig kissé a 300-as szint alatt mozgott az euróval szemben, majd újra gyengült 301-ig. Ebben szerepe lehetett annak a kilátásnak, hogy a magyar alapkamat fokozatosan tovább csökkenhet, igaz a régiós devizák is gyengültek az alábbhagyó külföldi lelkesedés miatt. Közben az állampapírok másodpiacán a hozamok enyhén süllyedtek, az egyik fontos kockázati felár mutatónk pedig kéthetes mélypontra bukott.

2013. április 24. 17:12 Megosztás 301 körül jár nap végén az euró A 301-es szint körül ragadt nap végére a forint az euróval szemben, azaz ha a tegnapi (téves kamatdöntési hír miatti) forinteséstől eltekintünk, akkor háromhetes mélyponton jár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés