FONTOS 500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron
 
Előfizetői tartalom

Szép csendben a Goldman Sachs is Magyarországra jött

Portfolio
Miután tavaly nyáron három külföldi taggal bővült Magyarországon az elsődleges állampapír forgalmazók listája, idén januártól újabb jelentős külföldi bank került fel arra, különösebb hírverés nélkül - hívja fel a figyelmet a kapitalista.blog.hu. Az új szereplő a Goldman Sachs International londoni részlege, amely a világ egyik legnagyobb befektetési bankjának fontos egysége.

Mint ismert, tavaly nyárom egyszerre három szereplővel is bővült az addig 11 tagú magyar állampapírpiaci elsődleges forgalmazók köre. Akkor a BNP Paribas, a Nomura International Plc. és a The Royal Bank of Scotland Plc. kapták meg az elsődleges forgalmazói jogosultságot.Kapcsolódó cikkünk2010.06.29 17:03 Kiderült, ki a 3 elsődleges állampapír-forgalmazóA forgalmazók körének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés