FONTOS Új pártszövetség alakulhat az EP-ben a Fidesz részvételével, bejelentettek pár részletet
 
Előfizetői tartalom

Csökkenő hozam mellett vitték el a 3 hónapos kincstárjegyet

Portfolio
Az Államadósság Kezelő Központ által mára 45 milliárd forintos kerettel meghirdetett 3 hónapos (D121128) diszkontkincstárjegy aukcióra az utóbbi hetekben megszokott viszonylag alacsony vételi összes ajánlatot (71,1 milliárd forint) nyújtották be az elsődleges forgalmazók, amelyből az adósságkezelő a meghirdetett mennyiséget fogadta el.

Az 1,6-szeres lefedettség mellett az elfogadott ajánlatok hozama 6,82% és 6,89% között szóródott, amelyek mellett az átlaghozam 6,85%-os lett. Ez bár 3 bázisponttal magasabb a pénteki 3 hónapos másodpiaci referenciahozamnál, de 2 bázisponttal alacsonyabb a múlt keddi szintén 3 hónapos kibocsátás átlaghozamánál. Két héttel ezelőtt szintén 6,85%-os átlaghozam mellett bocsátott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés