Előfizetői tartalom

Kudarcot vallanak a Hősök? - az RTL Klub mindent megtesz érte...

Portfolio
Az elmúlt héten elsősorban a kommunikáció terén forrósodott fel a két kereskedelmi csatorna versengése, nézettség terén az elmúlt hetekhez hasonló kép tárult elénk: a főműsoridei, 18-49 éves korosztályban mért átlagos közönségarány különbsége 7.9 százalékpont volt az RTL Klub javára. A legnagyobb figyelem az RTL Klub új sorozatának, a Dr. Csontnak debütálását, és a TV2 Hősök című sorozatának első hétköznapi vetítését övezte. Ugyan egyik sorozat sem robbantott bankot, korai lenne még messzemenő következtetéseket levonni a két műsor népszerűségét illetően. A filmeket tekintve a Csúcsformában 2. mind teljes lakosság, mind pedig a 18-49 éves korosztályban szép eredményt ért el, míg A múmia visszatér a 18-49 éves korosztályban küzdötte fel magát a toplistára.

Új sorozat az RTL Klub-palettán. Hétfőn az Aktív mind a teljes lakosság körében mért átlagos nézőszám, mind pedig a 18-49 évesek körében mért közönség arány tekintetében megelőzte Vágó István vetélkedőjét, és hasonlóan teljesített a TV2 saját gyártású sorozata, a Jóban rosszban is a vele párhuzamosan futó Fókusszal szemben, habár itt a 18-49 éves SHR% tekintetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés