Előfizetői tartalom

Itt az ideje, hogy a befektetők előbújjanak a bunkereikből

Portfolio
Amerika egyik legnagyobb bankja, a JP Morgan nagy hangsúlyt fektet a privátbanki ügyfelek kiszolgálására, John Duffy személyében pedig egy új vezetővel felvértezve indulnak neki a következő éveknek. A Barron's-nak adott interjújában a vezérigazgató elmondta, hogy a gazdasági környezetet sokakkal ellentétben ő pozitívan látja, különösen Amerikában és a feltörekvő piacokon. A modellportfóliójukat úgy állították össze, hogy az 70 százalékban kockázatos eszközöket tartalmazzon, viszont több termékbe is fektetnek, a két domináns eszköz a részvény és a fedezeti alap. Duffy meglátása szerint az amerikai ügyfelek számára nincs más lehetőség, mint a védelmi állásokat feladni, hiszen az alacsony kamatkörnyezetben a kockázatmentes termékek negatív reálhozamot hoznak.

A JP Morgan amerikai privátbanki üzletága új vezetőt kapott, John Duffy a kontinens legnagyobb állományát kezelheti, hiszen az üzletágban 530 milliárd dollár van, a bankóriás alapvetően az 5 millió dollár feletti vagyonnal rendelkező ügyfeleket szolgálja ki, azonban erős pozíciókat szerzett a top szegmensben, ahol a belépési limit 25 millió dollár. Nagyon izgalmas időszakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés