Előfizetői tartalom

Több lehetősége is van a Barclays lemondott vezetőjének

Portfolio
Vezető amerikai és angol fejvadászok szerint Robert Diamond, a Barclays frissen lemondott elnök-vezérigazgatója a bank körül botrány ellenére, ha folytatni kívánja a karrierjét, még megteheti, azonban nagy valószínűséggel ezt nem egy banknál fogja megtenni, hanem például egy fedezeti alapnál vagy egy magántőke társaságnál - írja a Bloomberg.

Diamondnak azért kellett lemondania, mivel vezetősége alatt több éven keresztül a Barclays manipulálta a globális és európai bankközi kamatlábakat, ezért 500 milllió dolláros bírságot kell fizetnie a cégnek. A 60 éves Dimond annak ellenére, hogy elmondása szerint nem tudott a manipulációról, lemondott posztjáról, szakértők szerint, ha folytatni kívánja a karrierjét, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés