Előfizetői tartalom

Nem kell ajtóstul rontani a házba (Portfólió-ajánlók)

Portfolio
Az újrainduló portfólió-ajánlókban résztvevő alapkezelők óvatosságukról tettek tanúbizonyságot ebben a hónapban, az év végéhez közeledve ez nem is lehet olyan meglepő, annál is inkább mert a Fed újabb kötvényvásárlási programja nem talált kitörően pozitív fogadtatásra. A bizonytalanságot növeli, hogy az európai adósságválság újra lángol, Ázsiában is behúzzák a fékeket, miközben hazai fronton a költségvetés fenntarthatósága, illetve egyes intézményi befektetők keresletének kiesése kelti a feszültséget a szabályozói beavatkozásokon kívül. A kilenc alapkezelő ezért szinte testvériesen megosztotta a négy kategória (pénzpiaci, kötvény, részvény, alternatív) között a vagyont.

A válság miatt tartott hosszabb szünet után újra útjára indul a Portfolio.hu "Portfólió-ajánlók" sorozat, ennek keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogy miképpen állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, hosszabb távra szóló modellportfóliót. A megújult külsővel, de változatlan tartalommal megjelenő ajánlók a novemberi helyzetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés