Előfizetői tartalom

Nem ez volt élete vásárlása - Soros beszállt a Facebookba

Portfolio
A jogszabályoknak megfelelően ismét közzétették negyedéves pozícióikat a legnevesebb hedge fundok, amelyek egyébként nem szívesen közlik mibe fektetnek. Az úgynevezett 13F jelentések szerint valamennyi nevesebb guru, így Soros György, John Paulson vagy Louis Moore Bacon értékesítette szinte teljes részvénykitettségét az amerikai pénzügyi óriásokban, az aranyat viszont inkább vásárolgatták a guruk. Nem sikerült jól a beszállás Sorosnak a Facebookba, aki Facebook részvényeivel (ha még mindig megvannak) legalább 20 százalékos mínuszban áll már.

A 100 millió dollárnál nagyobb összeget kezelő hedge fundok számára negyedévente kötelező közzétenniük amerikai részvény (és tőzsdén kereskedett alap) pozícióikat, a negyedévet követő 45 napon belül. Ennek megfelelően fény derült, mibe fektették pénzüket a legnevesebb hedge fund guruk az elmúlt negyedévben. Belevásárolt a Facebookba Soros A magyar származású...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés