Előfizetői tartalom

Ki volt a legnagyobb az alapkezelési piacon? - Szavazz!

Portfolio
20 éve indult el az első magyar befektetési alap, elsők között a régióban. Azóta a befektetési alapok igazi slágertermékké váltak. A szakma ritkán oszt díjakat, a 20. évfordulón a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége és a Portfolio.hu elérkezettnek látta az időt, hogy díjazza az elmúlt 20 év legnagyobb teljesítményeit. 9 kategóriában osztunk díjakat november 28-án, amelyek közül kettőben kikérjük a nagyközönség véleményét is. Megítélésünk szerint a Portfolio.hu olvasói sokat tudnak abban segíteni, hogy az ötfős szakmai zsűri munkáját megkönnyítsék, kik érdemlik meg legjobban a szubjektív díjakat. Ezért arra kérjük önöket, hogy válasszanak, ki volt a szektor első, illetve a második évtizedének legnagyobb személyisége.

A döntési folyamat többlépcsős, a végső szót egy öttagú szakmai zsűri hozza meg. A zsűri tagjai: Holtzer Péter, Kovács Zsolt, Lantos Csaba, Szalay-Berzeviczy Attila, Temmel András. A zsűri döntésében a piaci vélemények is sokat nyomnak a latba, a Portfolio.hu Öngondoskodás 2012 konferenciáján a széles szakmai közönség szavazott, most a Portfolio.hu olvasóinak véleményét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés