Előfizetői tartalom

Kivételes vételi lehetőségek Európában

Portfolio
A világ legnagyobb magántőke befektetői között nyilvántartott Apollo és a KKR vezetője, Leaon Black és George Roberts azt javasolja a texasi állami nyugdíjalapnak, hogy ha el akarja érni a célul kitűzött éves 8 százalékos hozamot, akkor fektessenek túladott európai eszközökbe és nyersanyagokba - írja a Bloomberg. Az állami nyugdíjalap elnökségi ülésén szólalt fel Black, aki azt mondta, hogy kiváló vételi lehetőséget teremt, hogy az európai szabályozás miatt 1500 milliárd eurós eszközállományt kell az európai szereplőknek a mérlegükből kisöpörni, egy ilyen helyzetben pedig érdemes vásárolni. Emellett Roberts az ingatlanban és az energiaszektorban hisz, ahol magas hozamot lehet realizálni.

A 100 milliárd dolláros vagyont kezelő állami nyugdíjalap novemberben döntött úgy, hogy 3 milliárd dollárt ad fejenként az Apollonak és a KKR-nek, mivel a célul kitűzött hozamot a jelenlegi környezetben hagyományos befektetési instrumentumokkal nem lehet elérni. Robert, aki a KKR egyik alapítója éppen ezért azt javasolja, hogy az energiaszektorba fektessenek be, hiszen a high-yield...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés