Előfizetői tartalom

Kétezer dollár fölé repülhet az aranyár

Portfolio
A jegybanki élénkítések és a közvetlen jegybanki vásárlások egyaránt tovább segíthetik az aranyat felfelé, így jövőre új csúcsokra, sőt, akár 2000 dollár fölé is emelkedhet az arany ára - véli a világ legnagyobb aranybányászati vállalat, a Barrick Gold vezérigazgatója a CNBC-n. Jamie Sokalsky emellett elmondta, ha elindul a két új bányájuk, a cég tulajdonosai ismét folyamatosan emelkedő osztalékra számíthatnak.

A jegybanki élénkítések, és a fokozódó jegybanki vásárlások miatt még bőven van tér emelkedésre az arany piacán - mondta a világ legnagyobb aranybányászati vállalata, a Barrick Gold új vezérigazgatója. Jamie Sokalsky tehát optimista az arany kilátásait tekintve, véleménye szerint jövőre az arany meghaladhatja történelmi csúcsát, sőt, a 2000 dolláros szintet is. Ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés